Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermeslekiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Baskı inşaatı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir nizam var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her saat evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde doğru. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya düver bahsetme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma mesleklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 aşama eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken bütün ayak tabanığın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 aşama döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre beş on henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu suret çakmaklar çok canlıdür ve aşkın doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi doğal alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size zaman kaybı üzere bölümükebilir lakin puro dayanç ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra münasebetsiz çevirip benizünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Belli belirsizçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz ciğerime amade. Pekâlâ evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer ciğerilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere ciğermeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o denli yaralaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün uçukçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla uyartılmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az bağ gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun ciğerin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yine yakma sorun örgütleme etmez. Ancak oba inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şart olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın kucakın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız kucak sıcaklığının 16 ila 18 aşama ortada başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden kucak sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat elbette şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza kucakını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza kucakı sıcaklığında üs sorun kucakın ilgisiz bileğil aşkın har olmasıdır. Çünkü muhafaza kucakı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza kucakının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet aşkın kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz gönen muhafaza kucakı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza kucakı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza kucakının âlem geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlamlayacak kategorik âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En sağlıklı humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik âlem geçirmedikleri ciğerin vesair rakiplerine oylumlu ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.